Skönhetsmyter

Det finns jättemånga skönhetsmyter som folk hör och som de så småningom börjar tro på. Vissa är sanna, vissa inte. Här är några som jag har hört:
  1. Choklad ger finnar - FALSKT! Det är hormoner, inte godis, som ligger bakom huden fettproduktion och därmed antalaet finnar. Det finns inga studier som visar på att choklad och fet mat orsakar acne. Så ta det lugnt chokladälskare. ;)
  2. Skölja håret i kallt vatten ger glans - FALSKT! Det här trodde jag först, men det är tydligen inte sant! Om man vill ha glansigt hår får man använda balsam och inpackning, för kallt vatten funkar tyvärr inte.. :(
  3. Mobiltelefon bidrar till finnar - SANT! Din mobiltelefon är en bakteriebärare som du ofta har tryckt mot ansiktet vilket gör att smutsen hamnar på huden. Det betyder inte att själva telefonen är orsaken till finnar, men det är samma sak som att du inte ska pilla med fingrarna i ansiktet.
  4. Ögonfransarna går av om du använder fransböjare efter mascara - SANT! Ögonfransar med mascara är stelare, tjockare och torrare än naturliga fransar vilket gör att de går av om du böjer för hårt med fransböjaren. Böj upp fransarna innan. ;)
Så, nu vet ni några skönhetsmyter och om de är sanna eller falska. Finns otroligt många, men de här är de jag har hört.
PUSS 
Kommentarer
Postat av: iiiden

haha ofta:D

fast de är bättre o tvätta hår med kallt vatten än varmt eftersom varmt sliter som fasen :D

2012-05-14 @ 21:04:35
URL: http://iiiden.blogg.se/
Vad har du att säga?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu