He's got that kind of love that keeps me in a good mood


ÖPPEN!

KOLLA IN!

HÄÄÄÄR

ELLER HÄR
,

KANSKE HÄR?

ELLER KANSKE HÄR!

Nu är det bestämt

Kalla mig tråkig, men jag känner mig så kass på att blogga, det är inte min grej.
Känner inte för att lägga upp saker om vad jag gör, vad jag har på mig hela tiden eller skriva om mig själv överhuvudtaget.
Jag har inte riktigt listat ut hur jag ska kunna sticka ut. Återkommer snart med den nya bloggen, kan inte komma på något bra namn. vad tycker ni vore ett bra namn. ett citat/smeknamn/eller något annat...??

Jag kommer från och med nu lägga upp minst ett inlägg varje dag. Det kan vara allt från outfits, plagg, naglar, skor eller bilder på mig, natur, med vänner eller något sånt. Jag kommer definitivt också lägga upp skönhetstips och så ska jag bli bättre på att fixa olika frisyrer så kan jag tipsa om det. ;)

HEJDÅ!!

Ändringar

Jag har faktiskt tappat blogglusten helt, känner inte att den går någonvart och sådär. Kanske för att jag är usel på att blogga...??
Så jag tänkte göra en STOR förändring med den. Jag ska göra om helt och hållet faktiskt...

  • Istället för en komplicerad design ska jag ha en enkel vit med en enkel header och lite snygga kodmallsändringar bara.
  • Jag ska kanske byta blogg också till ett snyggare namn, är så himla trött på att ha mitt eget namn som bloggnamn.... :S
  • Ska INTE skriva om min vardag och sånt tråkigt, utan ska mest lägga upp bilder; "photoshoots", bilder från dagen, natur, skönhet, outfits, plagg osv...
  • Fixa snygga frisyrer, och kanske tipsa om några. Jag ska spara ut mitt hår nu ett tag för att sedan, när det blir lite längre, börja fixa med det och testa nytt!
Att blogga såhär hela hela tiden tar upp så mycket tid. Just nu har vi gaaaalet mycket prov, sen sommarlov då jag åker på konfirmationsläger i en månad, hyr en stuga på Öland, Hai Chaparall, skara sommarland... och sen kommer nian då det är slutbetyg i allting.
Som ni ser kommer det vara jobbigt. Därför ska jag göra en enkel blogg. 

Kanske startar bloggen om en månad eller så, eller om två veckor. Vi får se.
HEJDÅ!

Shit i love ♥ ♥

Skönhetsmyter

Det finns jättemånga skönhetsmyter som folk hör och som de så småningom börjar tro på. Vissa är sanna, vissa inte. Här är några som jag har hört:
  1. Choklad ger finnar - FALSKT! Det är hormoner, inte godis, som ligger bakom huden fettproduktion och därmed antalaet finnar. Det finns inga studier som visar på att choklad och fet mat orsakar acne. Så ta det lugnt chokladälskare. ;)
  2. Skölja håret i kallt vatten ger glans - FALSKT! Det här trodde jag först, men det är tydligen inte sant! Om man vill ha glansigt hår får man använda balsam och inpackning, för kallt vatten funkar tyvärr inte.. :(
  3. Mobiltelefon bidrar till finnar - SANT! Din mobiltelefon är en bakteriebärare som du ofta har tryckt mot ansiktet vilket gör att smutsen hamnar på huden. Det betyder inte att själva telefonen är orsaken till finnar, men det är samma sak som att du inte ska pilla med fingrarna i ansiktet.
  4. Ögonfransarna går av om du använder fransböjare efter mascara - SANT! Ögonfransar med mascara är stelare, tjockare och torrare än naturliga fransar vilket gör att de går av om du böjer för hårt med fransböjaren. Böj upp fransarna innan. ;)
Så, nu vet ni några skönhetsmyter och om de är sanna eller falska. Finns otroligt många, men de här är de jag har hört.
PUSS 

Massa skönhetstips!

Heeeeej! Förlåt för sen uppdatering, men jag satt och tittade på Top Model och Project Runaway hela morgonen. Standard, i know.. ;)
Idag ska jag vistas inne eftersom det är mycket pollen ute och om jag går ut kommer jag bara dööö. Är redan helt rödögd och täppt så vill inte förvärra något. :P
Såhär sitter jag just nu och letar efter massa skönhetstips i tidningar för att kunna göra den här dagen riktigt mysig. ;)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu